Exterieur spuiterij

Spuiten en herstellen van dak en gevelbeplating

Insulation of the wall of the house with mineral wool

20

Jaar ervaring

Exterieurspuiterij Gevels & Daken

Voor het behoud van jouw pand is het belangrijk om de gevel- en dakbekleding preventief te conserveren. We raden aan om dit eens in de tien tot vijftien jaar te laten doen. Het spuiten van de gevel- en dakbekleding is een kosteneffectieve optie, omdat je geen nieuwe bekleding hoeft aan te schaffen. Bovendien is spuiten voordeliger dan schilderen. Voor de daken maken we gebruik van een speciaal ontwikkelde bitumencoating, exclusief voor ons. Deze coating is verrijkt met speciaal behandeld aluminium en is zeer geschikt voor roestige dakbekleding. De coating sluit roestvorming volledig af van zuurstof en vocht.

Voor het spuiten van stalen gevelbekleding is wat meer voorbereiding nodig. We maken de ondergrond schoon en voeren indien nodig reparaties uit voordat we de speciale coating aanbrengen. Het spuiten door Exterieurspuiterij zorgt voor een duurzaam resultaat, en we dragen bij aan het behoud van de waarde van jouw bedrijfshal, distributiecentrum of scheepswerf. Onze werkzaamheden veroorzaken geen overlast in de omgeving, en het resultaat is een vernieuwde uitstraling van jouw industrieel vastgoed.

Als de gevel- en dakbekleding onherstelbaar beschadigd is en moet worden vervangen, bieden onze deskundige monteurs passende oplossingen.

Wij zijn er om je pand mooier te maken

Ruim 8 miljoen m2 gevel- en dakbeplating. Dit aantal vierkante meters werd de afgelopen decennia door Exterieurspuiterij in kleur gespoten of vervangen. Dat zijn ongeveer 1142 voetbalvelden! Tot volle tevredenheid van veel bedrijven, organisaties en instellingen.