Exterieur spuiterij

Schilderwerk

20

Jaar ervaring

Exterieurspuiterij Schilderwerken

wij zijn dagelijks bezig met het onderhoud van gebouwen en het opknappen van allerlei soorten objecten. Denk aan schilderwerk voor woningen, kantoren, winkels, scholen, appartementen, openbare gebouwen en zorginstellingen. We voeren ook constructieschilderwerk uit aan brugleuningen, hekwerken en kunstwerken. Daarnaast houden we ons bezig met het conserveren van gecorrodeerde aluminium kozijnen en gevelconstructies. Onze klantenkring bestaat onder andere uit verenigingen van eigenaren, beleggers, investeerders, beheerders, vastgoedbeheerders, bedrijven en particulieren. We maken gebruik van de nieuwste producten en methoden die voldoen aan de hoogste veiligheids- en milieueisen, waardoor jij verzekerd bent van een optimaal en duurzaam resultaat.

Bij Exterieur spuiterij werken verschillende werknemers nauw samen. Hierdoor kunnen we jou voor allerlei soorten opdrachten perfect van dienst zijn, van schilderwerk en spuitwerk tot bouwkundige renovaties. We werken soepel samen en hebben één gemeenschappelijk doel: het duurzaam onderhouden van jouw kostbare bezit, met kwaliteit hoog in ons vaandel. Met een duidelijke offerte weet jij precies waar je aan toe bent, en we houden ons aan onze afspraken. Je kunt op ons rekenen.

Wij zijn er om je pand mooier te maken

Al meer dan 20 jaar voeren de vakmensen van Exterieurspuiterij schilderwerkzaamheden uit aan woningen, kantoren, winkels, scholen, openbare gebouwen en zorginstellingen. Tot volle tevredenheid van de opdrachtgevers.