Exterieur spuiterij

Restylen en cosmetisch verbeteren

20

Jaar ervaring

Exterieurspuiterij Schilderwerken en meer met renovatie en restylen

Buitenzijde bedrijfspand

Steeds vaker kiezen opdrachtgevers ervoor om Exterieurspuiterij in te schakelen en hen volledig te ontzorgen bij de renovatie en restyling van hun bedrijfspand. We nemen de complete verantwoordelijkheid voor projecten, variërend van coating en schilderwerk tot het monteren van gevelbekleding en het vervangen van raam- en deurkozijnen. We zorgen zelfs voor de installatie van nieuwe deuren, screens en buitenverlichting.

Binnenzijde bedrijfspand

Naast schilderwerk bieden we ook uitgebreide interieurgerelateerde diensten voor de binnenzijde van bedrijfspanden. Dit omvat het vervangen van plafondpanelen, wanden, timmerwerk en stofferingswerkzaamheden. Bovendien kunnen we keukens en sanitaire voorzieningen plaatsen, waardoor alle aspecten van het project onder de vleugels van Exterieur spuiterij kunnen vallen.

Montage gevel- en dakbeplating

Exterieur spuiterij biedt oplossingen voor situaties waarin gevel- en dakbeplating onherstelbaar beschadigd is en vervangen moet worden. Onze ervaren monteurs passen verschillende methoden toe, variërend van eenvoudige damwandbeplating tot het gebruik van sandwichpanelen, een populaire combinatie van isolatie en vormgeving.

Wij zijn er om je pand mooier te maken

Al meer dan 20 jaar voeren de vakmensen van Exterieurspuiterij schilderwerkzaamheden uit aan woningen, kantoren, winkels, scholen, openbare gebouwen en zorginstellingen. Tot volle tevredenheid van de opdrachtgevers.