Exterieur spuiterij

Over ons

Wij zijn wij?

Kwalitatief hoge vastgoedonderhoudsdiensten voor een aangename prijs

Duurzame conservering van stalen gevelbekleding en dak beplating. Exterieurspuiterij is als coatingbedrijf op het gebied van onderhoud aan gebouwen jouw specialist. Meer dan 20 jaar ervaring en de techniek van nu, staan garant voor service en kwaliteit. Dat betekent heldere afspraken, korte lijnen en snel schakelen. jouw winst? Een aanzienlijke kostenbesparing en je gebouw ziet er weer als nieuw uit. Ook op het gebied van alle voorkomende schilderwerken en renovatie-en restylingwerkzaamheden is Exterieurspuiterij jouw betrouwbare partner.

Duurzaamheid

Bij Exterieurspuiterij zijn we VCA-gecertificeerd. Dit betekent dat we veel waarde hechten aan veiligheid, gezondheid en het milieu in onze bedrijfsvoering. We zorgen ervoor dat onze materialen en middelen voldoen aan de nieuwste milieueisen. Bij elke stap in de voorbereiding en uitvoering van ons werk houden we rekening met alle mogelijke veiligheidsvoorschriften. Deze duurzame aanpak komt vanzelfsprekend tot uiting in het eindresultaat. Jouw bedrijfspand krijgt weer een nieuwe en langdurige bescherming.

Renovatie vs Nieuwbouw

De stalen gevelbekleding van jouw bedrijfspand veroudert na verloop van tijd. Hierdoor verliest het zijn oorspronkelijke kleur en wordt het niet langer het visitekaartje van je onderneming. Op een gegeven moment sta je voor de keuze: vervangen of duurzaam renoveren van de gevelbekleding. Vervangen is een optie, maar dit kan vanwege de omvang behoorlijk kostbaar zijn en vaak leiden tot productieverlies. Renoveren is daarentegen een kostenefficiënte en tijdbesparende oplossing. Door onze speciale coatings aan te brengen, behouden de gevel en het dak van jouw industrieel vastgoed hun kwaliteit en wordt de levensduur aanzienlijk verlengd.

Restyling en Upgrading

Heeft jouw bestaande bedrijfspand behoefte aan een frisse uitstraling? Of wil je graag de bedrijfskleuren op de gevels laten zien? Dit is ons specialisme. We geven jouw gevel een make-over met een coating die specifiek is afgestemd op de ondergrond. We maken de gevel schoon, voeren eventuele reparaties uit en brengen de coating aan. Bij upgrading gaan we nog een stap verder. Naast het coaten met spuitapplicatie kunnen we ook de bekleding en beglazing vervangen en eventueel screens installeren. Het belangrijkste voordeel? Een vernieuwde uitstraling en jarenlang geen zorgen meer over onderhoud.